MENÜ
Ankara 20°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kolombiya 200 dedi
Kültür-Sanat
9 Ağustos 2019 Cuma 10:39

Kolombiya 200 dedi

Kolombiya’nın Ankara Büyükelçiliği, Atakule’de verdiği resepsiyonla Kolombiya’nın bağımsızlığının 200’üncü yıldönümünü kutladı.

Kolombiya’nın Ankara Büyükelçiliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona, çok sayıda yabancı misyon temsilcisi ve davetli katıldı. 
Ankara’ya yeni atanan fakat, henüz güven mektubunu sunmayan Kolombiya’nın yeni Ankara Büyükelçisi Julio Anibal Riano da resepsiyonda hazır bulundu. Kolombiya Milli Marşı ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kolombiya Devlet Başkanı Ivan Duque’nin mesajının paylaşılmasıyla devam etti.

MONDRAGON YAKINDA GELECEK

Program kapsamında konuşma yapan 
ProColombia Ticaret Ofisi Direktörü Marcela Monroy, Türkiye ve Kolombiya arasında 60 yılı aşkın süredir devam eden diplomatik ilişkilere değinerek, iki ülkenin sağlam dostluğunun gelecekte de devam edeceğini vurguladı. Galatasaray’ın ve Kolombiya milli takımının eski kalecilerinden Faryd Mondragon’un önemli bir gelişme dolayısıyla programa katılamadığına değinen Monroy, Mondragon’un yakın gelecekte Türkiye’ye geleceğini söyledi. Etkinlik kapsamında, Kolombiyalı sanatçı Yoiner Perdomo ve ekibi, Kolombiya ezgilerini seslendirdi. Resepsiyon, Kolombiya’ya ait lezzetlerin ikramının ardından sona erdi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi