MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kıymetlilerde satış sürüyor
Ekonomi
9 Eylül 2021 Perşembe 12:24

Kıymetlilerde satış sürüyor

Altın istihdam verisi sonrası elde ettiği kazançların hepsini geri vererek 1800 dolar/ons seviyesine altına geri döndü.

Altın istihdam verisi sonrası elde ettiği kazançların hepsini geri vererek 1800 dolar/ons seviyesine altına geri döndü. 1793 dolar/ons seviyesinden güne başlayan sarı maden, dünkü seansta da negatif seyrederek üst üste ikinci günü de kırmızıda kapattı. 1789 dolar/ons seviyesinden seansı tamamlayan sarı maden yüzde 0,3 kayıpla günü tamamladı.

 

Gümüş ise altına kıyasla daha sert bir kayıp yaşayarak, 24 dolar/onsun altına geri döndü. 24,31 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan beyaz maden, 23,94 dolar/onstan günü tamamlayarak yüzde 1,5 kaybı hanesine yazdı.

 

Platin de satıcılı bir günü geride bırakırken, on günün ardından 1000 dolar/ons seviyesinin altına geri dönmüş oldu. 1001 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan platin, 981 dolar/onstan seansı tamamlarken yüzde 1,9 kaybı hanesine yazdı ve üst üste üçüncü seans gününü de kırmızıda kapatmış oldu.

 

Paladyum ise günün en çok değer kaybı yaşayan kıymetli madeni olarak öne çıkarken, 2218 dolar/ons seviyesine kadar çekilerek Şubattan bu yana kaydettiği en düşük seviyeyi kaydetti. Seansı ise 2255 dolar/onstan tamamlayan paladyum yüzde 5 kayıpla günü kapatmış oldu.

 

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler Piyasası’nda dünkü seansta altın işlemlerinin dünya fiyatlarının üzerinde 1,50 usd/onsla gerçekleşirken, hacim açısından ortalama sayılacak bir gün yaşandı. Toplamda 1.353 kg altın, 5.999 kg gümüş işlemiyle gün tamamlandı.

Kaynak:TROY
Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi