MENÜ
Ankara 26°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kıymetliler istihdam verisi öncesi kayıpta
Ekonomi
3 Eylül 2021 Cuma 13:04

Kıymetliler istihdam verisi öncesi kayıpta

Altın 1814 dolar/onstan başladığı günde, satıcılı bir seansı geride bıraktı.

Altın 1814 dolar/onstan başladığı günde, satıcılı bir seansı geride bıraktı. ABD’de açıklanacak olan Tarım Dışı İstihdam verisi piyasaların odağındayken, olası bir iyimser gelen veriyle birlikte altının üzerindeki baskı bir parça daha artmaya devam edecektir. Altın yatırımcısı da veriyi beklerken, altını yatay yönde hareket ettirmeye devam ediyor. 1809 dolar/onstan seansı tamamlayan sarı maden kaybı yüzde 0,2 gibi bir azda olsa kayıpta bir günü geçirmiş oldu.

 

Gümüş de altınla benzer şekilde kırmızıda bir günü geride bırakırken, kaybı altına kıyasla sert oldu. 24,15 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan beyaz maden, 23,90 dolar/onstan günü tamamlayarak yüzde 1 kaybı hanesine yazdı.

 

Platin de kıymetlilerin satış dalgasından nasibini aldı ve 1000 dolar/onsun üzerinde tutunma çabası da sürüyor. 1000 dolar/onstan seansı tamamlayan platin yüzde 0,4 kaybı hanesine yazdı.

 

Paladyum ise günün en çok değer kaybeden kıymetli madeni olarak öne çıktı. 2446 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan paladyum, 2408 dolar/onstan seansı tamamladı ve yüzde 1,5 kaybı hanesine yazdı.

 

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler Piyasası’nda dünkü seansta altın işlemlerinin dünya fiyatlarının üzerinde 1,00 usd/onsla gerçekleşmeye devam ederken, hacim açısından düşük sayılacak bir gün yaşandı. Toplamda 1006 kg altın, 897 kg gümüş işlemiyle gün tamamlandı.

Kaynak:TROY
Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi