MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kısa sürede 3 katı sardı
Asayiş
17 Aralık 2019 Salı 12:04

Kısa sürede 3 katı sardı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü binasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının çıkış nedeninin, teknik incelemenin ardından belli olacağı belirtildi.

Çankaya ilçesi İnönü Bulvarı'ndaki DSİ Genel Müdürlüğü binasının üçüncü katında, dün sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ikinci ve dördüncü katlara da sıçrayınca alevler büyüdü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi çağrıldı. Sabah işe gelen personel binadan tahliye edildi. DSİ çalışanları yangının çıktığı blok çevresinden uzaklaştırıldı. Ekipler kısa sürede yangını söndürdü. Ardından, binada soğutma çalışması yapıldı. Yangının çıktığı üçüncü katın genel müdürlük katı olarak kullanıldığı ve yangında yaralanan olmadığı öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin, teknik incelemenin ardından yangının çıkış nedenini tespit edeceği belirtildi.

İTFAİYE ERİ YARALANDI

Yangın sonrası başlatılan soğutma çalışmaları sırasında, ismi öğrenilemeyen itfaiye eri, merdivenden düşmesi sonucu yaralandı. Sağlık görevlileri, itfaiye erini ambulansla Ankara Şehir Hastanesi’ne götürdü.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi