MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kınalı Kuzu
Sağlık-Yaşam
13 Eylül 2019 Cuma 10:25

Kınalı Kuzu

Yenimahalleli 19 yaşındaki engelli genç Kaan Türk’ün, askerlik hayali gerçek oldu. Türk’ün asker kınasını Yenimahalle Belediyesi yaptı.

Kendisi için düzenlenen kına gecesinde en büyük hayali olan askeri üniformayı giyen Kaan Türk, unutamayacağı bir gün yaşadı. Davul zurnalar eşliğinde evinden alınarak oluşturulan konvoy ile düğün salonuna getirilen Kaan, danslarıyla alkışları alırken, gözlerindeki mutlulukla kına gecesinin her saniyesinde hem güldürdü, hem de salondakileri mutluluktan ağlattı.

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

Organizasyonun ilerleyen saatlerinde asker üniformasıyla arkadaşlarının omuzlarında “En büyük asker bizim asker” tezahüratlarıyla piste gelen Kaan’ın kınası alkışlar eşliğinde yakıldı. Türk bayrağına ve askerliğe olan tutkusunu anlatan Kaan, “Benim en büyük hayalimi gerçekleştiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ederim” dedi. Engellerin yardımlaşarak, paylaşarak aşıldığının altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Biz Yenimahalle’de büyük bir aileyiz. Onun en büyük hayalini gerçekleştirdik, sevincine belediye olarak ortak olduk. Böyle sevinçlerin çoğalması en büyük temennimizdir” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi