MENÜ
Ankara 26°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Keçiören’de koronavirüse karşı onlıne eğitim
Eğitim-Bilim
19 Mart 2020 Perşembe 13:52

Keçiören’de koronavirüse karşı onlıne eğitim

Keçiören’de koronavirüs salgınıyla birlikte Kurs Merkezi’nde YKS ve LGS’ye yönelik hazırlık eğitimi veren Keçiören Belediyesi de alt yapı çalışmalarını tamamlayarak uzaktan online eğitimlere başladı

Koronavirüs salgınıyla birlikte Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tüm okulların tatil edilmesi online eğitim sistemini gündeme getirdi. KEDEM Kurs Merkezi'nde YKS ve LGS'ye yönelik hazırlık eğitimi veren Keçiören Belediyesi de alt yapı çalışmalarını tamamlayarak uzaktan online eğitimlere başladı. Öğrenciler web tabanlı online eğitim sistemi yöntemiyle derslerine devam ederken, özel olarak sormak istedikleri soruları da görüntülü arama yöntemiyle canlı olarak branş öğretmenlerine iletebiliyorlar. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Koronavirüs önlemlerimiz kapsamında KEDEM Kurs Merkezimiz aracılığıyla uzaktan online eğitime başladık. Öğrencilerimiz evlerinden canlı bağlantı kurarak derslerine devam ediyor. Aynı zamanda bire bir olarak da öğretmenlerimizle görüntülü arama gerçekleştirerek sormak istedikleri s​orularını iletebiliyorlar" dedi.

EĞİTİMLER ONLİNE DEVAM EDECEK
Başkan Altınok, belediye bünyesinde eğitim veren KEDEM Kurs Merkezi eğitim faaliyetlerinin koronavirüs salgını nedeniyle aksamaması için alternatif yöntemlerin denendiğini söyledi. Altınok, "Her şeyin temelinde eğitim var. Eğitim konusunda sorunlarını çözemeyen milletler muvaffak olamazlar. Biz de kaliteli bir eğitim için gençlerimize hizmet veren kurs merkezlerimizin faaliyetlerini devam ettirmek için koronavirüs tedbirleri kapsamında online eğitim sitemine geçtik. Öğrenci ve velilerimizin desteğiyle, kurs merkezimizde görev yapan öğretmenlerimizin gayretiyle bu süreci bir süre daha bu şekilde götüreceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi