MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kadınlar Günü buluşmaları
Kadın
5 Mart 2019 Salı 10:15

Kadınlar Günü buluşmaları

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, hafta boyunca Ankara’da çok sayıda etkinlikle kutlanacak. Sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen kadınları, etkinlikler kapsamında başarı hikâyelerini anlatacak, en güzel şarkılarıyla kulakların pasını silecek.

* Çankaya Belediyesi’nin ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Farkındalık Ayı Etkinlikleri’ kapsamında yarın Kalben, Yılmaz Güney Sahnesi’nde konser verecek. 8 Mart’ta ise ünlü oyuncu Meltem Cumbul, Kuğulu Park’ta önce söyleşiye katılacak, ardından şarkı söyleyecek.

* Ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel, 9 Mart Cumartesi günü Arcadium AVM’de Ankaralılarla buluşacak. Saat 15.00’teki etkinlikte Şikel, bir söyleşi gerçekleştirecek. Güzel sunucu, meslek ve aile hayatına dair açıklamalarda bulunacak.

* Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), 7 ve 8 Mart tarihlerinde vereceği Dünya Kadınlar Günü konserinde, günün anlamına uygun olarak Şef Natalia Ponomarchuk yönetiminde sahne alacak. Konser, Fransız besteci Edouard Lalo’nun en sevilen eseri İspanyol Senfonisi ile başlayacak. Eserin solisti genç kemancı Elif Ece Cansever olacak.

* Başarılı iş insanı ve girişimci Leyla Alaton ile İsveç’in Ankara Büyükelçisi Annika Molin Hellgren, Ankara Fransız Kültür Merkezi’nin düzenlediği ‘Başarının Kadın Yüzleri’ konferansına konuk olacak. İki başarılı kadın, 7 Mart Perşembe günü saat 19.00’da CerModern’de gerçekleşecek söyleşide, ‘Erkek dünyasında kadın olmak ve erkekleşmeden başarmak’ konusunu kendi bakış açılarından anlatacak.

* Nükhet Duru, 8 Mart’ta Ayşe Arman’la birlikte Taurus AVM’de düzenlenecek etkinliğe katılacak. Saat 19.00’de başlayacak olan etkinlik, konser, söyleşi ve çeşitli sürprizlerle renklenecek.

* Türkiye’nin ilk kadın caz piyanistlerinden Nilüfer Verdi, Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’nin ‘Müze’de Müzik Salı Konserleri’ kapsamında bugün saat 20.00’de sahne alacak.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi