MENÜ
Ankara 27°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
K.Ören’den zirveye selam
Spor
16 Eylül 2019 Pazartesi 10:36

K.Ören’den zirveye selam

Mor-beyazlılar, ilk kez mücadele ettikleri Birinci Futbol Liginde, 4 hafta geride kalırken, iç sahadaki ikinci maçını da 1-0 kazanmayı başardı ve şu ana kadar yenilmedi.

TFF Birinci Futbol Ligi’nin Başkent temsilcilerinden Keçiörengücü, ilk kez mücadele ettiği kulvarda yakaladığı çıkış ile dikkati çekiyor. Mor-beyazlılar, 4. hafta maçında Erzurum BŞB’yi 1-0 yendi ve puanını 8’e yükseltip, zirveye selam çaktı. Keçiörengücü, geride kalan 4 haftada, Aktepe Stadı’nda oynadığı iki maçı da tek golle kazanırken, deplasman karşılaşmalarında iki beraberlik aldı ve hiç yenilmedi. Başkent temsilcisi, bu müsabakalarda 3 gol atıp, bir gol yedi.

BU SAHADA OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Keçiörengücü’nün Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, “Futbolcuların mağlubiyete kılıf arayıp bizim sahamızı kötülemeleri çok çirkin” ifadelerini kullandı. Yılmaz, Aktepe Stadı’nda oynanan maçla ilgili değerlendirmesinde, “İlk yarıda başa baş bir futbol oldu. İkinci yarıda çok daha üstün bir oyunla galip gelmesini bildik” dedi. Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcuların sentetik çim olan zeminden şikayet ettiklerini aktaran Yılmaz, “Biz 13 yıldır bu sahada oynuyoruz. 2. ligden 3. lige düştük. 7 yıl sonra 2. lige, daha sonra 1. lige çıktık. Bu saha eğer bize çok büyük avantaj olsaydı her yıl bir lig çıkardık. Dolayısıyla Süper Lig’e çıkmış olurduk” diye konuştu. Yılmaz, daha önce Galatasaray ile Türkiye Kupası’nda Aktepe Stadı’nda karşılaştıklarını hatırlatarak, “Sayın Fatih Terim ile görüştüğümde sahanın çok iyi olduğunu söyledi. Bu saha aynı zamanda FIFA onaylı. Fatih Terim ve Galatasaraylı futbolcular zeminden şikayet etmedi. Biz geçen sene rakiplerin çok soğuk olduğu için gitmek istemedikleri Erzurum’a giderek onları kupadan eledik.

Futbolcuların mağlubiyete kılıf arayıp bizim sahayı kötülemeleri çirkin. Bu sahada oynamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Keçiörengücü, ligin 5. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak.

ERZURUM’DA BLAZER DÖNEMİ SONA ERDİ

Keçiörengücü’ne 1-0 yenilen BŞB Erzurumspor’da, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ile karşılıklı anlaşma ile yollar ayrıldı. Mavi-beyazlı ekip, Bilazer yönetiminde çıktığı dört karşılaşmadan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi