MENÜ
Ankara 24°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İkna çalışması sonucu teslim olan örgüt mensubu sayısı 80’e yükseldi
Asayiş
18 Haziran 2021 Cuma 22:52

İkna çalışması sonucu teslim olan örgüt mensubu sayısı 80’e yükseldi

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edilen 1 örgüt mensubu daha teslim oldu.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edilen 1 örgüt mensubu daha teslim oldu. Bakanlık, İkna çalışması sonucu teslim olan örgüt mensuplarının sayısı 80’e yükseldiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"İkna çalışması sonucu, 1 örgüt mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu. İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; 2013 yılında terör örgütüne katılan 1 örgüt mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu.Teslim olan örgüt mensubunun Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Böylelikle; 2021 yılı içerisinde sadece ikna yoluyla ülkemize teslim olan örgüt mensuplarının sayısı 80’e yükseldi."

Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi