MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İhaleye açık davet
Sağlık-Yaşam
21 Mayıs 2019 Salı 12:09

İhaleye açık davet

Ankara şeffaflaşıyor’ ve ‘Her şey Ankaralıların gözü önünde olacak’ sloganı ile daha önce ANFA’nın ‘Yeşil Alan ve Bakım Onarım İhalesi’ni herkese açık olarak gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, haşere ile mücadele için ilaç alımı ihalesini de rekabete açtı.
Belediyeye bağlı Belplas AŞ tarafından yapılacak ‘Vektörle Mücadele Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere Biyosidal Ürün Alımı İşi’ ihalesine, Türkiye’de bu alanda faaliyetleriyle bilinen firmalar davet edildi. Davet edilemeyen firma ve isteklilerin katılımlarını sağlamak amacıyla da şartname ve ilgili dokümanlar, Büyükşehir Belediyesi’nin ve Belplas’ın internet sitesinde yayınlayarak açık davet yapıldı. 

CANLI YAYINA DEVAM

İhale dosyası 250 TL karşılığında temin edilebilen ihale, açık ihale usulü ile yapılacak. İhaleye yapılacak başvuruların çok sayıda olması halinde belediyeye de gelir sağlanacak. Şirketin Sincan’daki merkezinde yarın gerçekleştirilecek olan ihaleye teklifler kapalı zarf teklif usulüne göre verilecek. İhale daha önce yapılan Yeşil Alan ve Bakım Onarım İhalesi’nde olduğu gibi canlı yayınlanacak.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi