MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hedef seriyi üçlemek
Spor
3 Nisan 2019 Çarşamba 09:27

Hedef seriyi üçlemek

Gençlerbirliği, lige verilen uzun aranın ardından, hafta içi mesaisinde bugün Boluspor’u ağırlayacak. Oynadığı son iki müsabakayı tek golle kazanıp, 54 puan ve averajla ikinci sırada bulunan kırmızı-siyahlılar, Süper Lig yürüyüşünde kayıp yaşamak istemiyor.

Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nde 54 puan ve averajla ikinci sırada bulunan Gençlerbirliği, milli maçlar ve yerel seçimler nedeniyle lige verilen uzun aranın ardından, yeniden sahaya çıkıyor. Kırmızı-siyahlılar, hafta içi mesaisinde Boluspor ile Eryaman Stadı’nda bugün saat 19.00’da başlayacak maçta karşılaşacak. Müsabakayı, Çağdaş Altay yönetecek. Teknik Direktörlüğe İbrahim Üzülmez’in getirilmesinin ardından çıktığı iki maçta, Altay ve Adanaspor’u 1-0’lık sonuçlarla mağlup eden Gençlerbirliği, galibiyet serisini üçe çıkarmayı hedefliyor.

AVANTAJI ELİMİZDE TUTUYORUZ

Kırmızı-siyahlı ekibin teknik patronu İbrahim Üzülmez, uzun araların ardından motivasyon konusunda her takımın sorunlar yaşayabileceğini belirtip, şöyle konuştu:

“Bizim hedefimiz belli. Süper Lige çıkma yolunda bundan sonraki süreçte kayıp yaşamak istemiyoruz. Son iki maçı kazandık ancak eksilerimizi de gördük. Bu süreçte bunları gidermek için çalıştık. Kendi evimizde oynayacak olmanın avantajını en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. Bu ligde her maçın ne derece zorlu olduğunu biliyoruz. Boluspor da dikkat edilmesi gereken takımlardan biri. Biz tecrübemizi ve inancımızı sahaya yansıtıp, kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İlk iki takım direk Süper Lige çıkıyor ve bizim şu anda büyük bir avantajımız var. Bunu sonuna kadar taşımaya kararlıyız.”

İÇ SAHADA HİÇ YENİLMEDİ

Gençlerbirliği, Boluspor ile resmi olarak 16 maçta karşı karşıya geldi. Bu maçların 5’ini kazanırken, 4’ünü kaybetti. 7 müsabaka ise berabere bitti. Kırmızı-siyahlılar bu maçlarda 16 gol atıp, kalesinde 12 gol gördü. Gençlerbirliği, iç sahada oynadığı karşılaşmalarda rakibine hiç yenilmezken, kalesini de kapattı. Sezonun ilk yarısında Bolu’da oynanan maçı Gençlerbirliği, Sessegnon’un attığı golle 1-0 kazandı.

Gençlerbirliği, ligde oynadığı son 5 maçı kaybetmezken, Boluspor deplasmanda 4 maçtır yeniliyor ve dış sahada 7 maçtır kazanamıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi