MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hayalleri gerçek oldu
Sağlık-Yaşam
18 Şubat 2020 Salı 12:29

Hayalleri gerçek oldu

Ankara’da sokakta yaşayan ve sosyal medyada paylaşılan bir videoda söylediği, “Allah şu an beni sınıyor ve bana taşıyamayacağım yükü vermiyor. Benim de evim olacak, düzenim olacak. Buna inanıyorum” sözleriyle bütün Türkiye’nin dikkatini çeken Hasan M. hayallerine kavuştu.

Hasan M., Ankara Valiliği’nin destekleriyle tedavisini tamamladı ve yeni iş sahibi oldu. Ankara Valisi Vasip Şahin, dün, Hasan M.’nin durumuyla ilgili twitter hesabından bir açıklama yaptı. Vali Şahin’in, Hasan M’nin son halini paylaşarak attığı tweette, “Milletimizin gönlünü fetheden kocaman yürekli Hasan M.’i misafir ettik. Tamamlanan tedavisinin ardından bugün işbaşı yapan Hasan’ın da artık, mutlu olduğu bir işi, huzurla yaşayacağı sıcak bir yuvası var. Teşekkürler hayırseverler, Teşekkürler Türkiye” ifadeleri yer aldı.

METRO KAPISINDA YATIYORDU

Sosyal medyada paylaşılan ve tüm Türkiye’nin dikkatini çeken videoda Hasan M., “Allah şu an beni sınıyor ve bana taşıyamayacağım yükü vermiyor. Genelde metronun kapısının dibinde yatıyorum. Gece 1’de kapanıyor, yere karton seriyorum, havalandırma sıcak üflediği için orada yaşıyorum ben. Ama Allah insana taşıyamayacağı yükü vermez. Benim de evim olacak, düzenim olacak... Buna inanıyorum” demişti. Söz konusu videonun yüz binlerce paylaşım almasından sonra Ankara Valiliği de harekete geçmiş, Vali Vasip Şahin, “Gönlü zengin, yüreği kocaman Hasan’a ulaştık” açıklamasını yapmıştı.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi