MENÜ
Ankara 20°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hakkari'de çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Asayiş
7 Ocak 2022 Cuma 21:19

Hakkari'de çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Eren Kış-4 operasyonları kapsamında Hakkari-Merkez ilçesi Oğul köyü kırsalında terör örgütüne ait mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Eren Kış-4 operasyonları kapsamında Hakkari-Merkez ilçesi Oğul köyü kırsalında terör örgütüne ait mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Eren Kış-4 Operasyonları kapsamında, Hakkari-Merkez ilçesi Oğul köyü kırsalında,  İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde; Jandarma Komando ve JÖH birliklerince icra edilen operasyonda; 1 adet 14,5 mm Doçka Uçaksavar Silahı, 1 adet Bixi Silahı, 3 adet AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 23 adet AK 47 Piyade Tüfeğine ait Şarjör, 1760 adet çeşitli çaplarda mühimmat, 60 adet RPG 7 Roket mühimmatı, 3 adet Jeneratör, 14 adet Gaz Maskesi, 100 adet Küçük Boy Akü, 30 adet El Bombası Fünyesi, 1 adet Kuru Sıkı Tabanca, 1 adet El Telsizi, 2 adet El Bombası, çok sayıda EYP yapımında kullanılan malzeme ile muhtelif sağlık ve yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir. Terörle mücadele operasyonlarına bölge halkımızın da desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde devam edilmektedir."


Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi