MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gurbetçi Genç Girişimci Taner Ay ırkçılığa sessiz kalmadı!
Gündem
3 Şubat 2020 Pazartesi 10:50

Gurbetçi Genç Girişimci Taner Ay ırkçılığa sessiz kalmadı!

Gurbetçi Genç Girişimci Taner Ay Irkçılığa Son Dedi Almanya da doğup büyüyen girişimci Taner Ay, hem Almanya da hem Türkiye’ye ekonomik katkı sağlamaya devam ediyor

Gurbetçi Genç Girişimci Taner Ay Irkçılığa Son DediAlmanya da doğup büyüyen girişimci Taner Ay, hem Almanya da hem Türkiye’ye ekonomik katkı sağlamaya devam ediyor . Öyle ki 20.yüz yılda bile devam eden ırkçılığa sessiz kalmadı. Almanya da ki yaşayan Türk vatandaşları adına bir miting düşünen ay şunları söyledi , Yıllardır basında çıkan Aslı olmayan iftira ve yalan haberlerle ırkçılığa maruz kalmaktayız .NSU ve diğer örgütler bunu desteklemekte ! Bu asılsız haberler halkı kin ve nefrete sürüklemekte buna Alman devletinin dur demesi gerekirken daha körükler gibi hissi veriyor. Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız ÇİN’deki uygur Türklerine benzer şekilde psikolojik işkenceye maruz kalıyor.1959 yılında Gastarbeiter anlaşması yapıldı. Şimdi de geri dönüş anlaşması federal Almanya ile yapılmalı. Yabancı düşmanlığa , ırkçılığa , polis şiddetine uğrayan iş bulamayan ikinci sınıf vatandaş muamelesi gören gençleri çok yakında Düsseldorf ‘da miting de buluşturmak istiyoruz dedi .

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hanife Suyer
 3 Şubat 2020 Pazartesi 13:07
Allah yarve yardimcin olsun enazindan sizingibiler haklarimiza sahip cikiyor yolun acik olsun taner ay
 Samaa Saad
 3 Şubat 2020 Pazartesi 12:10
Bence bu sahte haberlere ve iftiralara dikkat edilmelidir, çünkü itibarı basın ve küfürlü medya aracılığıyla çok güçlü bir şekilde etkiler ve bu çok yanlış bir şeydir, toplumda bilinen bir kişiye izin verilmez.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi