MENÜ
Ankara 18°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gökyüzünde festival zamanı
Sağlık-Yaşam
29 Ekim 2019 Salı 11:10

Gökyüzünde festival zamanı

Gökyüzü tutkunları, Mamak Belediyesi ve Türk Hava Kurumu’nun Ortaköy’de ortaklaşa düzenlediği Mamak Model Uçak ve Havacılık Festivali’nde bir araya geldi.

Mamak Belediyesi ve Türk Hava Kurumu’nun ortaklaşa düzenlediği Mamak Model Uçak ve Havacılık Festivali gökyüzü tutkunlarını bir araya getirdi. Ortaköy’de bulunan Mamak Belediyesi Model Uçak Pisti’nde düzenlenen festivalde gökyüzü renk renk model uçaklarla şenlendi. Model uçaklarla yapılan akrobasi şovları seyircilerden büyük alkış aldı. Festivalin sonunda ise model uçak kullanıcılarına Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci tarafından sertifika verildi.

BAŞLANGIÇ NOKTASI MODEL UÇAK

Model Uçak ve Havacılık Festivali’nin Mamak’ta ilk defa gerçekleştirildiğini ifade eden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, “Havacılığın önemi her geçen gün artıyor. İHA ve SİHA gibi yeni nesil insansız hava araçlarını uçuran pilotların başlangıç noktaları model uçaklar aslında. Bizler de model uçak tutkunları için hazırlamış olduğumuz pistte, daha kontrollü bir alanda onların hem eğitim yapmalarına hem de keyifli vakit geçirmelerine olanak sunuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi