MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gayrimenkulün en iyileri ödüllendirilecek
Ekonomi
21 Eylül 2019 Cumartesi 11:05

Gayrimenkulün en iyileri ödüllendirilecek

Hürriyet’in öncülüğünde gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını aynı çatı altında buluşturan ve bu yıl 6’ncısı düzenlenen Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular, 4 Ekim’e kadar devam ediyor.

SotCA’ya bu yıl Ankara, İstanbul ve İzmir’in ticaret odaları da destek veriyor. SotCA’nın Ankara Tanıtım Toplantısı, ATO Congresium’da gerçekleşti. Toplantıya; ATO Yönetim Kurulu Üyesi Nuh Acar, Demirören Medya Gazete Reklam Satış Grup Başkanı Selim Gülmen, Hürriyet Gazetesi Reklam Başkan Yardımcısı Aykut Şahin, Türkiye Serbest Mimarlar Derneği Başkanı Önder Kaya ve Türkiye Serbest Mimarlar Derneği Üyesi Aytek İtez’in yanı sıra gayrimenkul sektörü temsilcileri, organizasyon komitesi ve çok sayıda mimar katılım gösterdi.

 

ÜLKEMİZ İÇİN LOKOMOTİF

 

Aykut Şahin, Demirören Medya olarak gayrimenkul sektörüne ayrı bir önem verdiklerini belirterek, “Gayrimenkul sektörü, ülkemiz ve bizim için lokomotif olmuş bir sektör. Bu sektör için faydalı olacak ne varsa düzenlemeye çalışıyoruz. Bu yıl, 6’ncı senemiz. Yarışmaya 5 yılda çok önemli projeler katıldı ve ödüllendirildi. Bu yarışma projelere çok önemli katkı sağladı. Bu yıl 3 büyük şehrin ticaret odaları da, Sign of the City bünyesine dahil oldu. Yarışmanın sürdürülebilir olması için başvuruların olması gerekiyor” diye konuştu.

 

SEKTÖRE YENİ BİR HEYECAN

Nuh Acar da, “‘Sign of the City Awards’ın inşaat sektöründeki projelerin tanıtılması, yeni bir sunum ortamının yaratılması ve piyasada farkındalık yaratmak için faydalı olacağını düşünüyorum. Sektöre yeni bir heyecan ve katkı sağlayacak. Biz de Ankara Ticaret Odası olarak sektörün hareketlenmesi için çaba sarf ediyoruz” dedi. 2020 yılının gayrimenkul sektörü açısından 2019 yılından daha iyi olacağını düşündüğünü söyleyen Acar, “Gayrimenkul sektörü ile ilgili negatif algı kırılacak. Faiz oranlarının düşmesi, hükümetin konut kredilerine artı destek vermesi önümüzdeki yıl sektör için olumlu göstergeler” ifadelerini kullandı.

SOTCA 2019 KATEGORİLERİ

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşma platformu SotCA’da bu yıl da devam eden ve tamamlanmış projeler, “En iyi Konut Projeleri”, “En İyi Ticari Projeler”, “En İyi Hizmet Yapıları”, “Kent ve Mimarlık”, “Etkileşim, İletişim ve Yönetim” olmak üzere, 5 ana kategoride yarışacak. Özel sektörün yanı sıra her yıl olduğu gibi kamu sektöründen de projeler yarışma kapsamında değerlendirilecek. Lineadecor’un proje ortaklığında, Emlak Konut’un katkılarıyla ve EY Türkiye’nin stratejik ortaklılığıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards’a katılacak projeler, yarışma başvurularını http://www.signofthecity.com web sitesinden yapabilecekler. Katılım koşulları, bu yılki kategorilerin detayları ve duyurularını başvuru tarihinden itibaren siteden takip edebilecekler. Son başvuru tarihi 4 Ekim olan yarışmanın 3 aşamalı değerlendirme sonucu dereceye giren projelere ödülleri, 11 Aralık’ta Alkaş tarafından düzenlenen RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda takdim edilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi