MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Düğün fotoğrafı artık ücretsiz
Sağlık-Yaşam
18 Haziran 2019 Salı 12:21

Düğün fotoğrafı artık ücretsiz

Altındağ Belediyesi, Altınköy Açık Hava Müzesi’nde düğün ve mezuniyet fotoğrafı çektirmek isteyenlerden artık ücret almayacak.
Karar, bazı vatandaşların sosyal medya üzerinden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’ya ‘çekim ücreti alınmaması’ yönünde talepte bulunması üzerine alındı. Müzede çekim yapmak isteyen çiftlerden daha önce 150 TL ücret alınıyordu. Başkan Balcı, bundan sonra müze giriş ücreti dışında herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini belirtti. Konuyla ilgili Hürriyet Ankara’ya konuşan Başkan Asım Balcı, şunları söyledi:

ÇİFTLERE DESTEK VERELİM İSTEDİK

Altınköy Açık Hava Müzesi’nde mutlu günlerini ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerden 150 TL fotoğraf çekim ücreti alınıyordu. Vatandaşlarımız bu konuda bize taleplerde bulundu. Biz de bu talepleri makul bulduk ve alınan bu ücreti kaldırdık. Evlenen genç çiftlerimize ve orada fotoğraf çektirmek isteyen herkese bu konuda da destek verelim istedik. 
Bundan sonra Altınköy’de giriş ücretleri dışında fotoğraf çekimi için ayrıca herhangi bir ücret alınmayacak. Altındağ Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızdan gelecek önerilere açık olacağız. Vatandaşlarımızdan gelen önerileri is
tişare ederek Altındağ’ı yöneteceğiz ve uygulamalara yön vereceğiz.”
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi