MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dostluk çağrısı
Spor
6 Mart 2019 Çarşamba 10:47

Dostluk çağrısı

Sarı-lacivertli kulübün etkili taraftar grubu ‘Gecekondu’ yazılı açıklama yapıp, “Artık bizim futbol camiasında hasmımız da yok, düşmanımız da. Herkes bizim dostumuzdur’ sözleri ile önemli bir mesaj verdi.

Ankaragücü’nün etkili taraftar grubu Gecekondu’dan önemli bir dostluk adımı geldi. Antalyaspor deplasmanı dönüşünde, iki genç taraftar Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz’ün hayatını kaybetmesi sonrasında bir açıklama yayınlayan taraftar grubu, ‘Artık bizim futbol camiasında hasmımız da yok, düşmanımız da. Herkes, bizim artık dostumuzdur’ ifadelerine yer verdi.

Antalyaspor maçı sonrası Ankara’ya dönen taraftar otobüsünün kaza yapması sonucu, taraftarlardan Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz’ün yaşamını yitirdiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer aldı: “Kardeşlerimizi kaybettik, acımızın ve duygularımızın tarifi yok. Derinden yaşadığımız bu hislerin ve duyguların acısının hiçbir zaman dinmeyeceğini biliyoruz. Yiğitlerimizin acısını ailesiyle her zaman yaşamaya kendimizi hazırladık, artık onların ailesi bizim ailemiz. Merhum kardeşlerimizin, arma aşkıyla çıktıkları deplasman yolunda yaşanan kaza sonucu hayatlarını kaybetmesi, Türk futbol alesinin canını yakmıştır.”

 

‘TRİBÜN GRUPLARINA TEŞEKKÜR’

“Acımıza ortak olan sanatçılarımız ve siyasetçilerimizin yanında, tüm futbol kulüplerimizin ilgisini göz ardı edemeyiz. Acımızı paylaşarak bizlere destek vermek, yiğitlerimizin ailesinin yalnız olmadığını göstermek için kilometrelerce yol sarf edip merhumlarımızın törenine gelen bütün kulüp ve tribün gruplarına canı gönülden teşekkür ederiz.

Özellikle; Antalyaspor, Göztepe, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Sakaryaspor, Kocaelispor, Denizlispor, Adanaspor, Adana Demirspor, Konyaspor, Karşıyaka, Altay, Gençlerbirliği, Erzurumspor ve adını yazmadığımız tüm spor kulüpleri ve taraftar grupları, dostça yaklaşıp, acımıza ortak olmuşlardır.”

 

‘HERKES BİZİM DOSTUMUZDUR’

 

“Bu bir milad olsun. Cenazemizde olduğu gibi, hepimiz birbirimize dört elle sarılalım, birbirimizi kucaklayalım. Artık kimsenin burnu kanamasın, kimsenin anası ağlamasın. Biz hazırız. Bugün de gördük ki herkes buna hazır. Artık bizim futbol camiasında hasmımız da yok, düşmanımız da yok. Herkes bizim artık dostumuzdur.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi