MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çalana da alana da hırsızlık operasyonu
Asayiş
17 Ocak 2019 Perşembe 10:54

Çalana da alana da hırsızlık operasyonu

Altındağ ve Keçiören ilçelerinde 20 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili başlatılan çalışmada, evlerde hırsızlık yapan 3 kişi ile hırsızlık mallarını satın alan 5 kişi yakalandı. Hırsızlık zanlısı 3 şüphelinin suç dosyası ise kabarık çıktı.

Kasım 2018 ve Ocak 2019 tarihleri arasında Altındağ ve Keçiören sınırları içerisinde 20 ayrı adreste hırsızlık meydana geldi. Olayları araştırmaya başlayan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Amirliği ile Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortak çalışma başlattı. Teknik-fiziki takibin ardından kimliği belirlenen 3 hırsızın yakalanması için operasyon düzenlendi. Eş zamanlı 10 farklı adrese yapılan baskında hırsızlık yapan H.A., M.C.Z ve E.Ş. gözaltına alındı.

 

ALAN 5 KİŞİYE DE OPERASYON

Emniyette sorgulanan H.A., M.C.Z ve E.Ş., evlerden çaldıkları elektronik eşyaları, televizyonlar ve değerli eşyaları sattıklarını söyledi. Bunun üzerine hırsızlık mallarını satın alanlara yönelik ikinci bir operasyon yapıldı. Çalıntı eşyaları satın aldıkları belirlenen A.E., A.A.,C.A., L.K. ve F.H. de gözaltına alındı. Baskın yapılan ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise çalıntı oldukları belirlenen 7 televizyon, 4 laptop, elektrikli süpürge, fırın ve şarjlı matkap gibi eşyalara el konuldu.

 

SUÇ DOSYALARI KABARIK

Hırsızlardan H.A.’nın 14’ü hırsızlık olmak üzere 24 farklı suçtan kaydı bulunduğu, mahkemece araması olduğu, M.C.Z.’nin ise 8’i hırsızlık 21, E.Ş.’nin ise 8 suç kaydının bulunduğu belirlendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi