MENÜ
Ankara 16°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükelçilere özel gösterim
Kültür-Sanat
23 Şubat 2019 Cumartesi 14:18

Büyükelçilere özel gösterim

Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima, 2018’de Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülüne layık görülen Japon yapımı ‘Arakçılar’ filmi için özel bir gösterim düzenledi.

15. Ankara Japon Filmleri Festivali kapsamındaki özel gösterim, Atakule Sinemaları’nda gerçekleştirildi. Özel gösterime, çok sayıda büyükelçi ve davetliler katıldı. Büyükelçi Miyajima, filmin türünün komedi olmasına rağmen, çok ciddi bir toplumsal meseleyi ele aldığını belirtti. Filmin ana temasının aile olduğunu anlatan büyükelçi, filmin aile etrafında gelişen olayları ve toplumu anlattığını ifade etti.

 

Anadil kutlaması

‘ULUSLARARASI Anadil ve Bangladeş Şehitler Günü’, Ataköşk Otel’de düzenlenen etkinlikle kutlandı. Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Allama Sıddıki’nin ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona, Bangladeş Sosyal Refah Bakanı Nuruzzaman Ahmed, Bangladeş Ulusal Güvenlik Danışmanı General Tarık Ahmed Sıddıki de katıldı. Resepsiyonda, Bangladeşli öğrencilerin yanı sıra İspanya, İsviçre, Afganistan, Çin, Tayland ile Ukraynalılar kendi dillerinde şiirler okudu ve şarkılar söyledi.

KENDİNE has tarzıyla büyük bir dinleyici kitlesi edinen Kalben, bu akşam saat 21.00’de If Performance Hall’de Ankaralı sevenleriyle buluşuyor. Şarkılarında sahil kasabalarından, kayıp fotoğraflardan, kaybolmamış dostlardan bahseden Kalben, en sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek. Şarkıcı akustik solo yapacağı konserde, dinleyenlere müzik ziyafeti sunacak.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi