MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükekşi: Bizim Çocuklar, bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılar elde edecek
Spor
7 Temmuz 2024 Pazar 00:50

Büyükekşi: Bizim Çocuklar, bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılar elde edecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı’nın bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılar elde edeceğini belirterek, takımın gönüllerin şampiyonu olduğunu söyledi.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’e Hollanda’ya çeyrek finalde 2-1 yenilerek veda etti. TFF Başkanı Büyükekşi, maçın ardından açıklama yaptı.

Büyükekşi’nin konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Çeyrek finalde gerçekten büyük umutlarla geldik ve ikinci devre maalesef şanssız iki gol yedik. Gerek stadyumda bizi destekleyen seyirlerimiz, gerekse televizyonları başında 85 milyon vatandaşımız bizi canıgönülden, yürekten destekledi. Hepsine çok teşekkür ediyoruz.

Önce gruptan çıktık. Sonra 16 takım arasından çeyrek finale geldik. İlk günden beri şunu söylüyoruz: Avrupa’nın en genç takımlarından bir tanesiyiz. 16’ya kalan da en genç takımıydık. Takımımız, birbirleriyle oynadıkça çok büyük bir gelişme gösteriyor.

Mutluyuz çükü bu takım buralara geldi. Gönüllerimizin şampiyonu oldular. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Bizim Çocuklar, bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılar elde edecek. Belki bundan sonra yarı finale, finale kalacaklar. Bu çocuklardan bunları bekliyoruz.

Biraz önce de soyunma odasına girdik. Cumhurbaşkanımızla birlikte onları tebrik ettik. Gerçekten çok güzel oynadılar, iyi mücadele ettiler.”

Hibya Haber Ajansı
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi