MENÜ
Ankara 20°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir 'Merhaba' çok kıymetli
Sağlık-Yaşam
8 Nisan 2019 Pazartesi 10:57

Bir 'Merhaba' çok kıymetli

AŞTİ otoparkının gişe görevlilerinden Sefer Akyıldız, mesaisini iki metrekarelik kulübede geçiriyor. Başını pencereden uzatarak mola verebilen Akyıldız, “Bir ‘Merhaba’ ya da ‘Kolay gelsin’ denilmesi bile kıymetli bizim için” diyor.

LAVABOYA BİLE GİDEMİYORUM

Günde en az bin 500 yeni yüz ile selamlaştığını belirten Akyıldız: “Koltuğa bağımlısın burada. Gün boyu hareketsiz kalıyoruz. Asker sevk dönemleri ve bayramlar gibi yoğun günlerde yerimizden bir saniyeliğine dahi ayrılamıyoruz. Çünkü sürekli giriş-çıkış oluyor ve biz fişleri tek tek kontrol edip işlem yapıyoruz. Yani, ‘lavaboya gitme şansımız bile olmuyor’ desem yalan olmaz.”

‘SADAKAM OLSUN’ DİYEN VAR

“En büyük sıkıntımız uzun mesai ya da çalışma alanımızın dar olması değil; anlayışsız insanlar. Mesela otopark süresi bir saati geçtiğinden 1 lira vermesi gerektiğini söylüyoruz ama dilenci gibi görüyor. ‘1 lirayı almasan ne var’, ‘Sadakam olsun’ diyenler çıkıyor. Bir küfür etmedikleri kalıyor. Bu tarz insanlara denk gelince stres artıyor. Ama tam tersi duyarlı vatandaşlarımız da çıkıyor.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi