MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Besteler bilgisayarla
Kültür-Sanat
4 Ekim 2019 Cuma 12:27

Besteler bilgisayarla

Türkiye’nin en uzun soluklu müzik yarışmaları arasında yer alan ‘TBD-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması’na başvurular devam ediyor.

Bu yıl 26’ncısı gerçekleştirilecek yarışma için besteciler, bilgisayarda yaptıkları sözsüz ve özgün üretimlerini, 7 Ekim’e kadar internet üzerinden ulaştırabilecekler. Herhangi bir tema ve tür kısıtlaması bulunmayan yarışma herkese açık ve katılım ücretsiz. 18 Ekim’de jürinin ilk değerlendirmesiyle belirlenecek 10 eser, halk oylamasına açılacak. Yarışma, Türkiye Bilişim Derneği Bilişim Etkinlikleri kapsamında 6 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirilecek. Finalistler eserlerini 6 Kasım’da Ankara Amerikan Kültür Derneği’nde jüri ve izleyiciler önünde yapılacak final gecesinde canlı performansla sergileyecek. Yarışmayla ilgili bilgi ve başvuru için: https://beste.halici.com.tr ziyaret edilebilir.

JÜRİDE BAŞARILI İSİMLER

Dereceye gi
recek ilk üçe Altın, Gümüş, Bronz Nota ödüllerinin yanı sıra müzik yazılım ve donanım hediyeleri verilecek yarışmada tüm finalistlere yazılım ürünleri hediye edilecek. İzzet Özün sunuculuğunu yapacağı yarışmanın jürisinde ise Garo Mafyan, İzzet Öz, Şeref Oğuz, Hakan Özer, Borga Parlar, Mehmet Okonşar, Artun Ertürk, Yavuz Durak, Rahmi Aktepe ve Emrehan Halıcı yer alıyor. Ayrıca bu yıl müzik yazılımı dünyasının uluslararası alanda da önemli isimlerinden olan; Dr. Ufuk Önen, Bülent Bıyıkoğlu, Murat Yücel, Gerçek Dorman ve Metin Emenullahi de teknik jüri olarak görev alacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi