MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayrağımıza Yapılan Saldırı Affedilemez
Gündem
2 Temmuz 2024 Salı 00:21

Bayrağımıza Yapılan Saldırı Affedilemez

Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı İbrahim Aydemir, Suriye’de Türk bayrağına ve orada kurulan kurumlara yönelik saldırıları sert bir dille kınadı.

Aydemir, Suriye’de Suriyelilere hizmet eden araçlara ve Türk vatandaşlarına yönelik saldırıları "ahlaksızlığın en uç noktası" olarak nitelendirdi.

Aydemir, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak yıllardır Suriye'deki mazlumların yanında yer aldıklarını vurgulayarak, "Böylesine fedakârlık yapmış bir ülkeye, vatandaşlarına ve bayrağına yapılan bu saldırı, ihanetten öte bir ihanettir," dedi. 

Devletimizin Mutlaka Bir Karşılık Vereceğini Düşünüyoruz

Saldırıların kabul edilemez olduğunu belirten Aydemir, "Bu kadar fedakârlığa karşı yapılan bu nankörlük tahammül edilebilir bir şey değildir. Devletimizin mutlaka bir karşılık vereceğini düşünüyoruz. Verilmesi lazım," şeklinde konuştu. Aydemir, bu tür saldırılara karşı kararlı duruşlarından asla taviz verilmemesi giriktiğini belirtti.

Aydemir, Suriye'de mazlumların yanında yer almaya devam edilmeli ancak bu tür saldırıların karşılıksız kalmaması giriktiğini vurguladı. Devletimizin, milletimizin ve bayrağımızın onurunu korumak için gereken her adımın atılması giriktiğinin altını çizdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi