MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Yiğiner’den sahip çıkın çağrısı
Spor
7 Ağustos 2019 Çarşamba 14:50

Başkan Yiğiner’den sahip çıkın çağrısı

Sarı-lacivertli taraftarın kombine kartlarla ilgili sitemi olduğunu hatırlatan Yiğiner, “Biz de yönetim olarak kombine bileti alan arkadaşlara birer forma hediye edeceğiz. Ankaragücü’nü hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz” dedi.

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’nün lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazası GMK Bulvarı’nda açıldı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Mehmet Yiğiner, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, kurumsallaşmaya ve büyümeye devam edeceklerini söyledi. Kulüp ürünlerinin satıldığı mağazanın açılışını gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu belirten Yiğiner, “Altı sene önce de bir store mağazası açmıştık. Şimdiki mağazamız 200 metrekarenin üzerinde. Giderek büyüyoruz. İyi ki varsınız. Biz birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

ABARTILDIĞI KADAR KÖTÜ DURUMDA DEĞİLİZ

 

Başkan Yiğiner, kendi ayakları üzerinde durmak istediklerini aktararak, şöyle konuştu; “Bu sene mağazamıza olan ilgi, kombine biletlere de yansıyacaktır. Kendi ayaklarımızın üzerinde duracak duruma geleceğiz. Her şey çok güzel gidiyor. Kurumsal bir yapıya kavuşmuş durumdayız. Abartıldığı kadar çok kötü bir durumda da değiliz. Tüm Ankaralıları mağazadan alışveriş yapmaya çağırıyorum. Sizlerin desteğiyle ürün çeşitliliği ve kalitesini daha da artıracağız. Ancak herkesin bu işe biraz daha fazla sahip çıkması lazım. Mağazayı gezerken taraftarın kombine ile ilgili biraz sitemi oldu. Biz de yönetim olarak kombine bileti alan arkadaşlara birer forma hediye edeceğiz. Yönetim olarak üstleniyoruz. Mühim olan Ankaragücü’nü hak ettiği yere getirebilmek. Bunun için mücadele ediyoruz. Mağazamız birlik ve beraberliğimize vesile olur inşallah. Her şeyden de önemlisi bereketli ve bol kazançlı olsun. Çünkü ihtiyacımız var.”

 

150 FORMA, KADIN VE ÇOCUKLARA DAĞITILACAK

Açılışa katılan takım kaptanlarından Sedat Ağçay ise futbolcular olarak 150 forma alıp bu formaları ilk maçta kadın ve çocuk taraftarlara dağıtacaklarını dile getirdi. Sarı-lacivertli kulübün yeni mağazası, 2 liradan 269 liraya kadar uzanan bir ürün çeşitliliği sunuyor. Açılışa kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

TİAGO PİNTO DA AÇILIŞA KATILDI

 

Ankaragücü’nün yeniden takıma kazandırmak için son dönemde yoğun temasta bulunduğu Portekizli sol kanat oyuncusu Tiago Pinto da Ankara’ya gelişinin ardından açılışa katıldı. Taraftar Pinto’ya büyük ilgi gösterdi. Pinto, geride kalan sezon ligin tamamlanmasına iki maç kala, alacakları ödenmediği gerekçesi ile sözleşmesini feshederek takımdan ayrılmıştı. Sarı-lacivertli yönetim, transfer yasağını henüz kaldıramadığı için, eski oyuncuları yeniden takıma kazandırma yönünde adımlar atıp, kadrodaki isimleri tutma planında önemli mesafe katetmiş durumda.

TARAFTAR ÇOK ETKİLEYİCİ

Ankaragücü’nün PAOK’tan bonservisini aldığı sağ bek oyuncusu Stelios Kitsiou, Ankara’da ve Ankaragücü’nde tekrar olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu aktardı. Kitsiou, “Ankaragücü’nde oynadığımız son 4 ayda, taraftarlardan çok etkilendim. Bu sebepten dolayı geri gelmeyi tercih ettim. Geçen sezona göre daha zorlu bir sürecin içerisindeyiz ama gelecekte daha iyi olacağımızı düşünüyorum” dedi. Ankaragücü formasıyla en iyisini sergilemeye çalışacağının altını çizen Kitsiou, “Geçen sene Ankaragücü’nde neler yaptıysam aynı şekilde performansımı göstermeye çalışacağım. İdmanlarda ve maçlarda en iyisini yapacağım. Aynı hırs ve mücadeleyle devam edeceğim” diye konuştu. Ankaragücü bugün, TFF Birinci Lig ekiplerinden Keçiörengücü ile Beştepe Tesisleri’nde hazırlık maçında karşılaşacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi