MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Baş döndüren gösteri
Kültür-Sanat
18 Ekim 2019 Cuma 12:03

Baş döndüren gösteri

Senkronize dansta ‘dünyanın en hızlı gösterisini yapan grup’ olarak nitelendirilen Rus Todes Dans Topluluğu, farklı kültürlerden sunduğu danslarla Ankaralı seyircilere karnaval havası yaşattı.

Congresium’da gerçekleşen gösteriye özellikle Ankara’da yaşayan Rus vatandaşlar büyük ilgi gösterdi, salonun tamamına yakını doldu. Hızlı tempoları nedeniyle gösterilerine “Dansın Formula’sı” denilen grupta yer alan 50 dansçı, karnaval havası yarattı. Temponun hiç düşmediği gösteride, kimi zaman New York sokaklarını kimi zaman Vahşi Batı’yı kimi zaman bir havaalanını fon yapan ve Arap, Çin, Hint, Rus, Kafkas figürlerini yeniden yorumlayan dansçılar, izleyenleri hayran bıraktı.

SENKRONİZE EKİP

Todes Dans Topluluğu’nun kurucusu Alla Duhova: “Coşkuyu, aşkı, sevgiyi, sevinç gibi duyguları farklı dans stilleriyle anlatıyoruz. Bizim en önemli özelliklerimizden biri dansçılarımızın senkronize hareket etmesi. Sahne üzerinde oldukça kalabalık olan ekibimiz her hareketi aynı anda yapıyor. Bir diğer farkımız güçlü enerjimiz, salonun en arka koltuğundaki izleyici bile onu hisseder. İzleyicilerimiz performansımızı muhteşem olarak niteliyor, tüm gösterinin bir nefes alımlık sürede bittiğini söylüyor” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi