MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ayrıntıları düşünüp kadromuzu kuracağız
Spor
4 Aralık 2019 Çarşamba 11:43

Ayrıntıları düşünüp kadromuzu kuracağız

Geldikleri günden bu yana takımın gelişim gösterdiğini belirten tecrübeli teknik adam, “Özellikle sahasında etkili olan iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi gidiyoruz, daha iyi olmak zorundayız” diye konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe deplasmanından iyi bir sonuçla dönmeyi amaçladıklarını söyledi. Hamzaoğlu, Başkent ekibinin yükselen performansıyla ilgili olarak, “Geldiğimizden beri yaptığımız çalışmaların karşılığını ve oyuncularımızdaki o gelişmeyi hem gözlemleyip hem de istatistiki verilere bakarak görmek bizi mutlu ediyor. İyi gidiyoruz ama daha da iyi olmak zorundayız. Bunun farkındayız. Hala eksiklerimiz var” ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu, geçen hafta Malatyaspor ile 3-3 berabere kaldıklarını hatırlatarak, şöyle devam etti: “Sahamızda 3 gol attığımız bir maçı berabere tamamladık. Yediğimiz gollerde bariz hatalarımız var. Onları düzeltmemiz gerekiyor. Bunların üzerinde biraz duracağız. Hücum yönünde de futbolumuzu daha zenginleştirmeye gayret edeceğiz. İyi gidiyoruz. Malatyaspor maçında belki sahamızda 1 puan iyi değil ama 3-2 geri düştüğümüz maçı çevirecek reaksiyonu göstermek, son dakikada galibiyet gölünü kaçırmak önemli. Geriden o şekilde bir depar atıp, orada çoğalabilmek, istekli olmak kolay değil. Bu bizi mutlu ediyor.”

 

RAKİBİN PERFORMANSI ELEŞTİRİLİYOR

Hamzaoğlu, Cuma günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maça ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Fenerbahçe’nin belki son haftalardaki performansı, özellikle Göztepe maçındaki oyunu tatmin etmiş olmasa da sahasında etkili bir takıma karşı oynayacağız. İyi oyuncuları olan bir takıma karşı oynayacağız. Fenerbahçe’ye fırsat vermemeye çalışırken, aynı zamanda zaaflarından faydalanıp iyi bir sonuçla dönmeye gayret edeceğiz. Her şeyi düşünerek bir kadro çıkaracağız ve mücadelemizi göstereceğiz” dedi.

 

ALTYAPISIYLA ÜNLENMİŞ BİR KULÜPTEYİZ

 

Gençlerbirliği’in, altyapısıyla ünlenmiş bir kulüp olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, “Altyapı hocalarını da buradan tebrik etmek istiyorum. Zaman zaman altyapıdan oyuncularımızı alıyoruz. Hepsinin pozisyon bilgisi, isteği, konsantrasyonu yüksek. Bu bizi çok mutlu ediyor. En azından gelecekle ilgili bizi rahatlatıyor. Dolayısıyla Rahmetullah da altyapımızdan yetişmiş diğer oyuncularımız gibi önemli biri. Oyuna koyduktan sonra golü bulması da bizi ayrıca mutlu etti. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha fazla altyapıdan yetiştirdiği oyuncuyla mücadele eden bir Gençlerbirliği göreceğiz” dedi.

 

STANCU ÖZEL LİSTEDE

Gençlerbirliği’nin Romanyalı forveti Bogdan Stancu, ligin golcüleri arasındaki özel listeye girmeyi başardı. Stancu, bu sezon, dakika başına en çok gol atanlar (En az 5 gol atan oyuncular) arasında kendine yer buldu. Stancu, 12 maçta 114.6 dk süre içinde, 7 kez gol sevinci yaşadı ve takımına önemli katkı verdi. Listedeki diğer isimler, Alanyapor’dan Cisse (12 maç 9 gol), Beşiktaş’tan Burak Yılmaz (8 maç 5 gol), Yeni Malatyaspor’dan Jahovic (13 maç 9 gol) ve Medipol Başakşehir’den Crivelli (12 maç 7 gol)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi