MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ay-yıldızlı formaya aday
Spor
8 Ağustos 2019 Perşembe 10:40

Ay-yıldızlı formaya aday

Kırmızı-siyahlı ekibin alt yapısından yetişen 21 yaşındaki oyuncu, “Bu sene hedefimiz camiaya yakışır yerde sezonu bitirmek. Genç ve tecrübeli isimlerden kurulu, başarı odaklı bir takımımız var” diye konuştu.

Süper Lig’in Başkent ekiplerinden Gençlerbirliği’nin orta alan oyuncusu Berat Ayberk Özdemir, takımın ligde kalıcı olmayı hedeflediğini belirtip, “Bu camiaya yakışır bir yerde sezonu bitirmek için çalışacağız. Ben de A Milli Takıma yükselmek için kendimi geliştirmek için çaba harcayacağım” dedi. 21 yaşındaki futbolcu Erzurum ve Bolu’da verimli kamplar yaptıklarını belirtip, şöyle konuştu: “Rahmetli başkanımızı tekrar saygıyla anıyorum. Onun adının verildiği sezonda küme düştük ancak geçen sezongüzel bir duruş sergileyerek tekrar Süper Lig’e çıkmayı başardık. İyi çalıştık, idmanlarla kendimizi daha da güçlendirdik. Tempolu antrenman ve yüklemelerle sezona dinamik girmek için sınırlarımızı zorladık. Elbette yorgunluk da var ama bunların faydalarını ileride göreceğiz.”

 

KAPLAN, GENÇLER İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS

“Teknik Direktörümüz Mustafa Kaplangençlere çok önem veriyor. Mustafa hoca, beni Hacettepe’de ilk defa oynatıp, Milli takıma yollayan hocamdı. Kendisini çok iyi tanıyorum. Burada tekrar onunla çalışmak da nasibimizde varmış. Gençlere çok önem veren bir hoca, onunla çalışmak bizim için büyük bir şans. Umarım onun verdiği şansları gençler olarak iyi değerlendiririz.”

 

BASAMAKLARI BİRER BİRER ÇIKMALIYIM

 

“Hedefim A Milli Takım formasını giymek. Şu an Ümit Milli Takım oyuncusuyum. Bu sene Süper Lig’te forma giyip, zamanı geldiğinde A Milli forma altında kulübümü temsil etmeyi istiyorum. Basamakları birer birer çıkmalıyım. Hedefe ulaşmak için çok çalışmam ve kendimi sürekli geliştirmem gerektiğini biliyorum.”

 

BU ARMAYI AVRUPA’DA TEMSİL ETMEK İSTERİM

 

“Avrupa’da forma giymek de hedeflerim arasında. Geçen sezon bana bir forma şansı geldi ve iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Aynı şans bu sene de gelince formayı sırtıma geçirip, kimseye vermemeyi hedefliyorum. Tabii ki ben iyi oynadıktan sonra gelen teklifler olacaktır. Öyle bir şey olduğunda da Gençlerbirliği armasını, kulübünü Avrupa’da temsil etmeyi çok isterim. O zaman büyüklerimiz nasıl karar verirse bir ortak yol buluruz.”

 

İDOLÜM KAPTANIMIZ SELÇUK ŞAHİN’Dİ

 

“Örnek aldığım futbolcular arasında Gençlerbirliği’nde birlikte oynadığım Selçuk Şahin’i gösterebilirim. Kaptanımız, benim birinci idolümdü. Geçtiğimiz yıl gerek oynadığımda gerekse oynamadığımda ondan çok şey öğrendim. Şu anda da iletişimimiz devam ediyor. Dediğim gibi hem 6 hem de 8 numarada onu izledim. Onun oyun anlayışını benimsemeye çalışıyorum.”

 

PASA DAYALI BİR OYUN OYNAYACAĞIZ

 

“Sezona iyi başlamayı amaçlıyoruz. Mustafa hocanın oyun planı pasa dayalı bir oyundur. İdmanlarımızı da o şekilde yapıyoruz. Pas-koordinasyon olsun, pas-destek olsun, oyunlarımızda da öyle ayağa net paslar ister. Biz Gençlerbirliği olarak topun bizde olduğu, top yüzdemizin yüksek olduğu ve bunun da sonucunda seyir zevki yüksek bir oyun izletmek istiyoruz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi