MENÜ
Ankara 18°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avrupa yolu açık
Spor
5 Aralık 2019 Perşembe 12:57

Avrupa yolu açık

Sezon başında Mert Çetin’in İtalya’nın ünlü kulüplerinden Roma’ya transfer olduğunu hatırlatan genç oyuncu, “Burada bunu başarabilecek potansiyelde bir çok genç var” diye konuştu.

per Lig kariyerindeki ilk golünü BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında atan Gençlerbirliği’nin genç futbolcusu Rahmetullah Berişbek, Avrupa’da oynamayı hedeflediğini söyledi.

Süper Lig kariyerindeki ilk gol sevincini yaşayan 20 yaşındaki futbolcu, “Gerçekten inanılmaz bir duygu. İnşallah tüm kardeşlerim bu duyguyu tadar. Herkes hayal kursun. Hayal kurunca Allah nasip ediyor. Daha çok çalışmam lazım. Şans buldukça iyi değerlendirmek istiyorum” diye konuştu.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kendileriyle yakından ilgilendiğini vurgulayan Rahmetullah, “Bizimle sürekli konuşuyor. Yükselen bir performansımız var, 4 maçta 8 puan topladık. Burada aile ortamı oluştu. Böyle devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

FENERBAHÇE’DEN ÇEKİNMİYORUZ

 

Alt yaş kategorilerinde milli formayı giyen Rahmetullah, Süper Lig’in 14. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe’den çekinmediklerini söyledi.

Orta sahada görev yapan genç oyuncu, “Fenerbahçe köklü bir camia. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Fenerbahçe maçından da puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

 

AVRUPA KUPALARINDA OYNARIZ

İlk önce Gençlerbirliği’ne hizmet etmek istediğini aktaran Rahmetullah, şöyle konuştu:

“İnşallah, burada Avrupa kupalarında oynamak istiyorum. Sonra da Avrupa olursa iyi olur. Yıldırım Mert Çetin sezon başında Gençlerbirliği’nden İtalya’nın Roma takımına transfer oldu. Gençlerbirliği’nin Türkiye genelinde konuşulan bir altyapısı var. Örnekleri çok; İrfan Can Kahveci, Ahmet ağabey, Mert Çetin. İnşallah bundan sonra Berat gider, ben giderim. Benden sonra diğer kardeşlerim de gider. İlker, Abdullah kardeşim var. İnşallah onlar da şans bularak iyi yerlere giderler.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi