MENÜ
Ankara 26°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Atakule’de özel davet
Kültür-Sanat
3 Aralık 2019 Salı 11:55

Atakule’de özel davet

Atakule’de verilen özel davette Mazhar Alanson sahne aldı. Ankaralı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, davete eşi Selin Gökbakar ve kardeşi Togan Gökbakar’la birlikte katıldı. Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasının ardından yeni dizisi için imaj değiştiren Engin Altan Düzyatan da bu özel davette yer a

Davet, Tarman Grup İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Geceye katılanlar arasında iş insanları Nafi Güral ve eşi Gülsüm Güral, Mustafa Süzer, Can Helvacıoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, ünlü oyuncular Engin Altan Düzyatan, Şahan Gökbakar gibi isimler yer aldı. Gecede usta sanatçı Mazhar Alanson, sahne aldı. Alanson, şarkılarıyla dinleyenlere müzik dolu bir gece yaşattı. Alanson’un ardından kabine geçen DJ David Şaboy, müzikleriyle coşturdu. Davetliler, müzikler ve Ankara manzarası eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.ANKARA ve İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Atakule’de düzenlenen özel bir davette buluştu.

Gecede eşi Zeynep, kızları Nur ve Elif Tarman’la hazır bulunan Murat Tarman, “Tarman Grup olarak günümüzde hikayesi olan yani hayata anlam katan kurumların, markaların başarılı olacağına inanıyoruz. Bizim de hikayemiz temelleri bizzat Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından atılan İpekiş Mensucat ile başladı, bugün ise ‘İsmimizdesin’ diyerek Atakule ile devam ediyor. Bu şehri neden sevdiğini anlamak istiyorsan, Ankara’ya bir de Atakule’den bak” diye konuştu.

Davet öncesi Hilton Otel’de Pınar Ayhan’ın hazırladığı ‘Kemal’ müzikali sahnelendi. Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatıldığı eser, büyük beğeni topladı.

Şahan Gökbakar, “Ben ilkokuldan itibaren Ankara’da yaşadım. Atakule de benim için çok kıymetli bir yer. Çok fazla anım var Atakule’ye dair” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi