MENÜ
Ankara 25°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’da dörtlü final zamanı
Spor
13 Şubat 2020 Perşembe 13:13

Ankara’da dörtlü final zamanı

Basketbol Türkiye Kupası’nda Dörtlü Final’in ilk eşleşmesinde bugün Ankara Spor Salonu’nda Darüşşafaka Tekfen ile Galatasaray Doğa Sigorta karşılaşacak
SOLGAR Vitamin Erkekler Türkiye Kupası'nda Dörtlü Final'in ilk eşleşmesi belli oldu. Bu sezon yeni formatta oynanan kupanın çeyrek final maçlarında ilk gün geride kaldı. Darüşşafaka Tekfen, günün sürpriz sonucuna imza atarak sahasında Anadolu Efes'i 81-71 yenerek Dörtlü Final'e kalan ilk ekip olmayı başardı. Galatasaray Doğa Sigorta ise konuk ettiği TOFAŞ'ı 98-81 mağlup etti ve Dörtlü Final'e kalarak Darüşşafaka Tekfen ile eşleşti.

TÜRK TELEKOM'UN RAKİBİ KARŞIYAKA
Ankara'da 14-16 Şubat'ta düzenlenecek Dörtlü Final'in ilk maçında Darüşşafaka Tekfen ile Galatasaray Doğa Sigorta karşılaşacak. Ankara Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 17.30'da başlayacak. Dörtlü Final'in diğer eşleşmesi bugün oynanacak çeyrek final maçlarından sonra belli olacak. Çeyrek finalin diğer maçlarında bugün Fenerbahçe Beko, Teksüt Bandırma'yı, Türk Telekom ise Pınar Karşıyaka'yı konuk edecek. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi