MENÜ
Ankara 28°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankapark’a büyük ilgi
Gezi-Mekan
22 Mart 2019 Cuma 10:10

Ankapark’a büyük ilgi

Avrupa ve Asya’nın en büyük tema parkı ‘Wonderland Eurasia’ (Ankapark) 2 günde 7’den 70’e 120 binin üzerinde misafiri ağırladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önceki gün gerçekleştirdiği açılışta, parkın 31 Mart’a kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıklamasının ardından, Ankaralıların yanı sıra şehi

Wonderland Eurasia’nın (Ankapark) ilk misafirleri, bir yandan oyuncakların keyfini çıkardı, diğer yandan parkın temasını oluşturan dinozorlar ve robotlarla fotoğraf çektirdi. Güzel havayı değerlendiren eğlence tutkunları oyuncaklara binmek için uzun kuyruklar oluşturdu, park görevlileri oyun alanlarının girişinde vatandaşları bilgilendirdi. Parkın en çok ilgi gören oyuncağı ise 35 metre yüksekliğe ulaşabilen ve 88 kilometreye kadar hızlanabilen Light Speed adlı Roller-Coaster oldu.

Ankaralıların yanı sıra çevre illerden gelen vatandaşlar da eğlence merkezine büyük ilgi gösterdi. Hürriyet Ankara ilk misafirleriyle beraber 1 milyon 300 bin metrekare alana kurulu ‘Wonderland Eurasia’yı gezdi, vatandaşları dinledi. Vatandaşların ortak talebi ‘oyuncakların fahiş fiyatlarla hizmete açılmaması’ yönünde oldu.

PAHALI OLURSA GELEMEYİZ

*Sabah-Selahattin Yazıcı: “Öncelikle böyle bir parkı ülkemize kazandıranlara teşekkür etmek lazım. Girişleri uygun fiyatlı yaparlarsa kazanan hem vatandaş hem işletme olur. Beğenmek ise mesele beğeniyoruz, ama pahalı olursa işler yürümez, gelmeyiz.”

GEZMEYE BİR GÜNÜMÜZ YETMEDİ

*Aydın Akaoğlu: “Çocuklarımız televizyonda gördü. Bizde eşimle beraber Mersin’den çocukları aldık geldik. Bundan sonra da yolumuz düştüğünde geleceğiz. Fiyatların uygun olmasını bekliyoruz. Ancak park oldukça büyük. Çocuklu bir aileye bir gün yetmez parkın tamamını gezmek için.”

TORUNLAR İÇİN GELECEĞİZ

*Ali-Nurcihan Özer: “Ankara’ya seyahat için Balıkesir’den geldik. Gelmişken AnkaPark’ı da gezdik. Biz oyuncağa binemedik kısmet olursa, torunları getireceğiz.”

KÜTAHYA’DAN GÖRMEYE GELDİK

*Mehmet Özbey: “Kütahya’dan 05.00’ta yola çıktık. Bugün boş günümüzdü açılışında ücretsiz olduğunu duyduk. Sırf burayı görmek için geldik.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi