MENÜ
Ankara 12°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’da Kökünü Kurutma Operasyonu: 212 gözaltı
Asayiş
22 Mart 2023 Çarşamba 20:57

Adana’da Kökünü Kurutma Operasyonu: 212 gözaltı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana’da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 212 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Soylu, Adana Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi binasında yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

“Depremin 45. gününde Adana'da 45. Kökünü Kurutma Operasyonu'nu gerçekleştirdik. 6 ay önce yine Adana'daydık. 4 Ekim'de yine bir Kökünü Kurutma Operasyonu yapmıştık. Başarılı operasyonda evlatlarımız Adana'da uyuşturucu satan, satışını koordine eden, ticaretini yapan çeteleri çökertmişlerdi. Tam 6 aydır yeni bir operasyonun düğmesine bastılar. Bu sabah saat 05.00'te tam ezanlar okunduğu vakitte kahramanlarımızı yine yola çıkardık. Sağ olsunlar yine bizi mahcup etmediler. Toplam 224 şüpheli hedefleri vardı, 212'sini gözaltına aldılar.

Toplam 2 bin 218 personel hem emniyet hem de jandarma, hava araçları, aynı zamanda 30 dedektör köpek ile birlikte gerçekleştirilen bu operasyonu başarıyla tamamladılar ve adalete yakalanan şüphelileri teslim ettiler.

Terörle mücadeleden uyuşturucuya, kaçak göçle mücadeleden asayişe kadar bütün görevlerini özellikle devlet, aksaksız ve eksiksiz yerine getirmektedir. Milletimiz buna inansın, itimat etsin.”

Hibya Haber Ajansı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi