MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK PARTİ'Lİ SUBAŞI'NIN BASIN TOPLANTISI
Siyaset
23 Mart 2022 Çarşamba 12:48

AK PARTİ'Lİ SUBAŞI'NIN BASIN TOPLANTISI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Türkiye'nin, dünyanın stratejik merkezi olduğunu söyledi.
Subaşı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 18 Mart'ta Çanakkale Köprüsü'nün açıldığını anımsatarak, "Bizim evlere şenlik muhalefet, hayırlı olsun mesajını bile çok gördü." dedi.

Muhalefetin kendi aklıyla hareket etmediğini, uydurma bahanelerle eserlerin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını belirten Subaşı, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün, Çanakkale Zaferi'nin Atatürk ile anılmaması için yapıldığının söylendiğini aktararak, "Ben buna şaşırmadım çünkü bu muhalefet, daha önce yaptığımız bir sürü esere, akla hayale gelmeyecek yakıştırmalar yapmıştı." ifadesini kullandı.

Aynı anlayışı Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli, İstanbul-İzmir Otoyolu, İstanbul Havalimanı, şehir hastaneleri, tüneller, yollarda da gördüklerini dile getiren Subaşı, "İHA-SİHA yaptık, 'insan öldürmek için çalışıyorsunuz' dediler. Biz, Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu boş ve anlamsız sözlere aldırmadan çalıştık ve çalışıyoruz." diye konuştu.

Türkiye'nin, dünyanın stratejik merkezi olduğunu belirten Subaşı, "Milletimiz için çalıştık. Türkiye'mizi dünya lideri bir ülke yapmak için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Muhalefet de kendisine yakışanı yapıyor." değerlendirmesinde bulundu.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi