MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK PARTİ'Lİ KARAHOCAGİL'İN BASIN TOPLANTISI
Siyaset
27 Haziran 2022 Pazartesi 16:27

AK PARTİ'Lİ KARAHOCAGİL'İN BASIN TOPLANTISI

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Marmaris'teki orman yangını bahane edilerek, hükümete karşı sosyal medya üzerinden saldırılar yapıldığını söyledi.
Karahocagil, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Marmaris'te çıkan orman yangınıyla mücadelede, 41 hava aracı ve 815 araçla, 2 bin 500 kişiden fazla personelin canla başla çalıştığını anlattı.

AK Parti'li Karahocagil, şunları kaydetti:

"Halkımız ve devlet kurumları büyük bir özveri ve seferberlik ile yangınla mücadele ederken maalesef sel, deprem, yangın gibi afet olaylarını, terör saldırılarını kendi pis siyasetlerine alet etmek isteyen siyasetçiler de bu olaydan nemalanmak adına soluğu yangın bölgesinde almışlardır. Marmaris'teki yangını bahane ederek hükümete karşı sosyal medya üzerinden saldırılar yapıldı. Klavye delikanlılığı, klavye siyaseti yapanlar, her türlü yalan ve dolanı yaymak adına büyük bir gayret içerisine girdiler. Bunlar halkı hükümete karşı ayaklandırma peşindeler. Bunlar, terörist saldırılarını kendilerine görev addetmiş, asla Türkiye'nin iyiliğini istemeyen terör yapılanmalarıdır."
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi