MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
A.Gücü’nün vizyonu değişecek
Spor
18 Şubat 2020 Salı 08:20

A.Gücü’nün vizyonu değişecek

Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Fatih Mert, geçmişe değil geleceğe baktıklarını belirtip, her yerde kulübü anlatmaya çalışacaklarını söyledi.
Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, 3.5 ay gibi bir süre önce göreve geldiklerini, kulüp için ciddi bir mesai harcadıklarını belirtip, “Yönetimdeki arkadaşlarımla sürekli çalışıyoruz. A.Gücü’nün vizyonunu, görünümünü değiştirmek istiyoruz” dedi.
A.Gücü’nde son 15 yıl dönemsel olarak yöneticilik yaptığını dile getiren Mert, şöyle konuştu: “Asbaşkanlık, basın sözcülüğü yaptım. Şimdi kulüp başkanlığı nasip oldu. Biz, 300 milyon borcu bulunan bir kulübü devir aldık. Tabii bu biraz arma sevdası, biraz da cesaret. Cesaret olmadan hiç bir iş yapılamaz. Bize destek olacağını söyleyen kurumlar, insanlar, siyasiler ve 17 kişilik yönetimle işe koyulduk. 35 milyon lira sponsorluk olmak üzere, 95 milyon lira kaynak bulduk. Transfer yasağı, FIFA ve CAS’tan gelen cezalar vardı. Çok zorlu görüşmeler oldu ama bizim lehimize sonuçlandı. Transfer yasağını kaldırarak, ligde kalmayı düşünebilen ve iddialı bir takım kurduk. Şu anki kadromuz lige başlasaydı, sezonu 6.-7. bitirebilirdik. En büyük hayalimiz takımı ligde tutabilmek. A.Gücü’nü her yerde temsil etmeye çalışıyoruz. Maçlardaki bayan taraf sayımız da artıyor. Artık geçmişe değil geleceğe bakmak zorundayız. Her yerde kendimizi, kulübümüzü anlatacağız. Taraftar sayısı, Türkiye’de sportif başarıya bağlı. İstanbul takımları bizim durumumuza düşse belki bin kişi bile gitmez. Biz, taraftar sayısında hiçbir zaman 8-9 binin altına düşmedik. 10-14 bin civarında taraftarımız maçımıza gelip destek veriyor.”
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi