MENÜ
Ankara 25°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
A.Gücü’ne icra darbesi
Spor
20 Kasım 2019 Çarşamba 11:59

A.Gücü’ne icra darbesi

İlk etapta 34 milyon TL’lik kaynak bulmaya çalışan sarı-lacivertliler, alacakları için FIFA’da dava açan 5 oyuncu ile masaya oturdu. Yiğiner yönetimindeki isimlerden Faruk Öndaş, 750 bin TL alacağının bir hafta içinde ödenmesi için icra takibi başlattı.

Süper Ligde 11 hafta geride kalırken küme düşme hattına inen ve eksi puan cezası tehdidi ile karşı karşıya gelen Ankaragücü’nde, eski bir yöneticinin başlattığı icra takibi, moralleri bozdu. Kulübün yeni Başkan Fatih Mert ve ekibinin yurt dışında puan silme cezasını bertaraf etmek için alacaklı futbolcularla görüşmeler sürdürdüğü günlerde, Mehmet Yiğiner yönetiminde yer alan Faruk Öndaş’ın, 750 bin lira alacağının 1 hafta içinde ödenmesi için icra takibi başlatması camiayı huzursuz etti.

Faruk Öndaş’ın Ankaragücü AŞ kurulduğunda, 1 milyon TL ile yüzde 5’lik hisse aldığı belirtildi.

Kulübe puan silme cezası gelmemesi için yaklaşık 34 milyon TL’lik kaynağa ihtiyaç duyan Ankaragücü yönetiminin, icra takibi kararı sonrasında durum değerlendirmesi yaptığı, geçmiş dönem yöneticilerinden yeni icra dosyaları gelmesinden endişe duydukları öğrenildi.

 

KURTULUŞ MÜCADELESİ VERİYORUZ

Ankaragücü Kulüp Başkanı Fatih Mert, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kulübe haciz işlemi başlatan eski Faruk Öndaş’a göndermede bulundu.

Mert, “FIFA’dan eksi 3 puan cezası almamak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Kafasının arkasında türlü hesapları olanları da biliyoruz. Kurtuluş mücadelesinde, kimler Ankaragücü’nün yanında, kimler başka hesaplar peşinde hep beraber yaşayıp göreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

OYUNCULARLA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

 

Ankaragücü’nün yeni yönetimi, göreve gelir gelmez ilk olarak puan silme cezasını önlemek için çalışma yürütüldüğünü açıklamıştı.

Bu konuda ilk adım atılmış, alacaklı futbolcularla görüşmek için de yönetim kurulu üyesi Gökalp Üstün, Fransa’nın başkenti Paris’e gitmişti. Gökalp Üstün’den sonra Kulüp Başkanı Fatih Mert’in de yurt dışına gidip görüşmelere başladığı öğrenildi. Bu süreçte, 5 futbolcu ile görüşüldüğü, temaslar sonucunda, 3 futbolcu ile anlaşmaya varıldığı, 2 futbolcunun ise alacaklarının tamamını istediği ileri sürüldü.

Puan silme cezası almamak için yoğun bir çalışma sürdüren yönetimin kalan 2 futbolcuyu ikna etmek için bayük bir çaba verdiği belirtildi.

 

MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

Ankaragücü’nün, 23 Kasım Cumartesi günü Trabzonspor ile Eryaman Stadı’nda oynayacağı maçın bilet fiyatları açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada biletlerin dünden itibaren satışa sunulduğu belirtildi.

Bilet fiyatları şu şekilde:

Güney tribün kale arkası: 20 TL, Kuzey tribün kale arkası: 20 TL, Doğu tribün (maraton): 30 TL, Batı tribün (kapalı): 30 TL, Misafir takım Tribünü: 20 TL, VIP tribünü: 250 TL.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi