MENÜ
Ankara 21°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
19 ülkeden 49 girişimci OSTİM’de
Ekonomi
21 Kasım 2019 Perşembe 11:25

19 ülkeden 49 girişimci OSTİM’de

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 22’ncisi düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında, 19 ülkeden 49 girişimci OSTİM’li işletmelerle aynı masada buluştu.
OSTİM OSB’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte; tarım, gıda, ilaç, medikal, lojistik, tekstil, konfeksiyon, ayakkabı, deri, turizm, ambalaj, kağıt, inşaat, yapı malzemeleri, mimarlık, makine, danışmanlık, seracılık, enerji ve toptan ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren ve Türkçe konuşan konuk iş insanları, ortak proje ve tedarik olanaklarını değerlendirdi.

ÇALIŞMALAR ÖNEMLİ

Bir önceki programın ardından OSTİM OSB Yönetim Binası’nda Türkçe Konuşan Girişimciler Ofisi’ni hayata geçirdiklerini anımsatan OSTİM Başkanı Orhan Aydın, “Amacımız sadece ticaret değil; iş birliğini, kardeşliği geliştirme ve sürdürülebilir kılma konusunda biz görevliyiz. Buradaki çalışmalar ve çabalar çok kıymetli ve önemli” dedi. Heyet Başkanı Gyursel Remziev Ingilizov, OSTİM’i evleri ve ofisleri olarak gördüklerini, iş birlikleri ve dostlukları geliştirmek istediklerini söyledi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi