MENÜ
Ankara 27°
Ankara Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
14. kez müzikseverlerle buluştu
Kültür-Sanat
30 Mart 2019 Cumartesi 14:29

14. kez müzikseverlerle buluştu

Emrehan Halıcı ve müzisyen arkadaşlarının geleneksel hale gelen konserleri, bu yıl 14. kez müzikseverlerle buluştu. ‘60 Yılın Blues&Rock Müziği’ temasıyla yapılan konserde blues ve rock müziğinin unutulmaz eserleri çalındı.
ODTÜsanat 20 kapsamında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen konserde 43 müzisyen sahne aldı. Emrehan Halıcı, tüm gruplara davulda eşlik etti. Konsere Ankaralılar büyük ilgi gösterdi. Ankara’da yetişen fakat Ankara dışında yaşayan müzisyenlerin de konserde sahne aldığını aktaran Emrehan Halıcı, konserle ilgili olarak şunları söyledi: “

ANKARA MÜZİSYEN AÇISINDAN ZENGİN

“Konserde yaşı ileri olan arkadaşlarımız ve daha genç arkadaşlarımız bir araya geliyor. İki kuşak aynı sahnede diyebiliriz. İzleyenler arasında da dedeler, çocuklar ve torunlarıyla gelenler var. Ankara müzisyen ve müzik açısından çok zengin bir şehir. Türk insanının yeteneği konusunda ben çok ümitliyim ve sanat alanında iyi sonuçlar üretebileceğine inanıyorum. Umarım bilimsel disiplinin yanı sıra sanatla, sporla gençlerimizin buluşması için yeni bir zemin oluşur.”
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ankara Gazetesi